Kloakseparering er et lovkrav

Man skiller regnvandet fra kloakvandet ved at rense vandet på den rigtige måde. Kloakvand skal renses på én måde, og regnvand på en anden måde. Dette kaldes kloakseparering, og det er et lovkrav, at det bliver gjort.

Hos Tyrsted Maskinstation har vi som autoriseret kloakmester stor erfaring med kloakseparering, som vi udfører for kunder i Horsens, Hedensted, Juelsminde og omegn.

Fordelene ved kloakseparering

Der er mange fordele ved kloakseparering. Først og fremmest mindsker det risikoen for oversvømmelser i boligområder, kældre og så videre, og derudover sikrer det også en bedre rensning og drift af renseanlæggene, da regnvandet ikke længere belaster disse.

I stedet ledes vandet til vandløb, søer og i havet. Det betyder også, at mængden af vand, der skal pumpes til renseanlæggene bliver mindre, og så højner det hygiejnen i recipienten på grund af færre eller slet ingen overløb. 


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på din opgave og afgiver derefter et uforpligtende tilbud på kloakseparering. Du kan enten kontakte os ved at ringe til os på telefon 75 64 70 73 eller ved at skrive til vores e-mail tyrsted.maskinstation@nielsen.mail.dk.  

Skal vi separere dine kloakker?​

Vi giver gerne et udforpligtende tilbud på separering af dine kloakker. Skriv til os og vi vil svarer så snart vi har mulighed for det.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores referencer​