Flisebelægning af indkørsler, terrasser og mere

Hos Tyrsted Maskinstation har vi mange års erfaring inden for flisebelægning, som vi udfører for både private kunder og erhvervskunder i områderne omkring Horsens, Hedensted og Juelsminde.

Vi kan bl.a. tilbyde belægning med fliser i forbindelse med:​

  • Indkørsler
  • Terrasser​​
  • Flisegange
  • Og meget mere​

Som entreprenør-virksomhed har vi eksisteret siden 1962, men den nuværende ejerkonstruktion er fra 1992. Vi ved derfor, hvad der skal til for at udføre en flisebelægning, der stemmer overens med kundens ønsker. 

Vi lægger stor vægt på at gennemgå opgaven med kunden, inden vi påbegynder belægningsarbejdet, så vi er sikre på, at alle aftaler overholdes.

Derfor er det også vigtigt for os at have en tæt dialog med kunden igennem hele forløbet, da det giver det absolut bedste og mest tilfredsstillende resultat. Det betyder også, at eventuelle udfordringer med din flisebelægning vil blive taget i opløbet. 

Valg af materialer til din flisebelægning

Der er stor forskel på, hvilke materialer der bør bruges til din flisebelægning. Det kommer meget an på, hvad belægningen skal bruges til, og hvad der rent æstetisk ønskes. Vi har den rette erfaring der skal til for at tilbyde kyndig rådgivning omkring valg af materialer, deres kvalitet og udseende. 


Hvad koster flisebelægning?

Vi har ingen faste priser på vores flisebelægning, da prisen afhænger af opgavens omfang, materialer og så videre. Vi kommer dog gerne ud og besigtiger opgaven og udarbejder et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på telefon 75 64 70 73 eller e-mail tyrsted.maskinstation@nielsen.mail.dk for at høre nærmere.

Vores entreprenør kan også være behjælpelige med haveanlæg eller lad vores kloakmester hjælpe dig med kloakseparering.

Har du brug for flisebelægning?

Så giver Tyrsted Maskinstaion grne et uforplitgende tilbud, udfyld formularen og vi svarer tilbage hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores referencer​