​Haveanlæg udføres af professionelle fagfolk

Drømmer du om at få anlagt et nyt haveanlæg udført af professionelle fagfolk? Hos Tyrsted Maskinstation i Horsens kan vi hjælpe dig med lige netop dette. Vi udfører haveanlæg for både erhvervskunder og private kunder, og vi arbejder blandt andet lokalt i Horsens, men også i Hedensted, Juelsminde og omegn.

En aftale om haveanlæg

Hos os er en aftale en aftale. Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt og den løbende dialog med vores kunder. På den måde kan vi tage potentielle udfordringer løbende med kunden, i stedet for at vi skal tage dem efterfølgende. Det er desuden altid de samme medarbejdere, der kommer ud til dig og står for etableringen af dit haveanlæg. 

Vi tilbyder følgende inden for haveanlæg:​

  • Udgravning til terrasser
  • Kanter til bede
  • Indkørsler​
  • Udgravning til trampolin
  • Fræsning og grubning​

Kort fortalt udfører vi alt det grove arbejde. Det betyder også, at vi ikke sår græs eller lægger rullegræs – det lader vi gartneren om.​

Få en pris på din opgave

Ønsker du at høre mere om, hvad vi, som entreprenør, kan gøre for dig, eller har du et konkret ønske til et haveanlæg, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 75 64 70 73, eller du kan skrive til vores mail tyrsted.maskinstation@nielsen.mail.dk.

​Skal du have anlagt ny have?

Vi udfører gerne denne opgave for dig, udfyld blot formularen med din arbejdsbeskrivelse og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores referencer​